غذاهاي سنتي كه بايد در سفر خود به روسيه و به ويژه شهر سنت پترزبورگ حتما امتحان كنيد!
خوب!امروز در خدمت شما هستيم با يك مقاله ديگه در مورد اينكه وقتي به تور روسيه سفر كرديد چه غذاهايي رو بايد امتحان كنيد و لذت ببريد!
آژانس هواپيمايي مهرپرواز رو در اين مقاله خوشمزه همراهي كنيد.
وقتي در روسيه هستيد مانند روسيه اي ها غذا بخوريد. اين بدين معني است كه شما بايد خود را براي وعده هاي غذايي سرشار از كالري آماده كنيد(يعني رژيم رو فراموش كنيد) كه در كنار آن ها دسر هاي لذيذ و نوشيدني هاي جذابي سرو مي شود.
وقتي به سنت پترزبورگ سفر مي كنيد كمي آسان بگيريد و بعضي از بهترين غذاهاي روسي را تست كنيد!
سوپ برش (Borscht)
اگرچه اين سوپ اصالتا يك سوپ اكرايني است، اما خانه دوم اين سوپ در روسيه و در كنار ديگر كشورهاي اروپاي شرقي مي باشد. مواد اوليه اصلي اين سوپ چغندر است كه به اين وعده غذايي رنگ قرمز جالبي مي دهد.
البته اين سوپ دستورهاي پخت مختلفي دارد.
شما مي توانيد اين سوپ را بنا بر فصل، گرم يا سرد ميل كنيد.سوپ برش سنتي با خامه ترش و نان هاي كوچك لذيذ كه به نام Pampushki شناخته مي شود، سرو مي شود.
كوفته هاي روسي (Pelmeni and Vareniki)
Pelmeni را مي توان به كوفته هاي روسيه اي ترجمه كرد. اين كوفته ها با نمونه هاي آسيايي خيلي متفاوت هستند. بعضي از منابع مي گويند كه اين غذا در واقع تغيير يافته كوفته هاي چيني است كه از چين به سيبريا وارد شد و سپس در همه جاي روسيه پخش شد. خمير پلمني خيلي ساده با آرد، آب و تخم مرغ درست مي شود.
داخل خمير آن به صورت سنتي با گوشت هاي مختلف پر مي شود. البته مدل هاي مدرن تر آن با سبزيجات پر مي شود. زماني كه داخل خمير با مواد شيرين مثل توت يا پنير لور( نوعي پنير دلمه شده) پر شود، به اين غذا Vareniki مي گويند و اساسا در شكل و سايز با Pelmeni متفاوت است ولي هر دو خوشمزه هستند.
پيراشكي روسي (Pirozhki)
Pirozhki نان هاي كوچكي هستند كه با مواد مختلفي پر مي شوند. مواد پر كردني آن مي تواند شيرين يا ترش باشد.مواد پر طرفدار براي پر كردن اين نان ها سيب زميني، كلم، قارچ يا گوشت است. براي يك مزه شيرين تر، نان ها را با سيب، گيلاس، پنير لور يا ليمو پر مي كنند.
بيرون پيراشكي را با با تخم مرغ مي پوشانند و به آن ها يك رنگ طلايي خوش رنگ و طعم مي دهند.اين پيراشكي ها براي يك ميان وعده يا كنار سوپ بسيار مناسب هستند.
بيف استراگانوف روسي (Beef Stroganoff)
بيف استراگانوف كه نام خود را از يك خانواده اصيل و ثروتند روسي مي گيرد. پخت آن در قرن 19 شروع شد ولي داستان خلق آن نامعلوم است. چيزي كه خيلي جالب است ، اين است كه اين غذا در همه جاي دنيا سرو مي شود و در مدل هاي متنوعي سرو مي شود.
اين غذا در اصل از تكه هاي گوشتي تشكيل مي شود كه در يك سس خامه غوطه ورند و با سبزيجات مختلفي سرو مي شود كه اغلب به داخل محتويات آن اضافه مي شود. اين غذا معمولا در كنار غذاهاي ديگر سرو مي شود.
جدا از ديدن و گشت و گذار در جاذبه هاي گردشگري روسيه، خوردن اين غذاهاي لذيذ و بي نظير روسيه را از دست ندهيد كه خود اينها نيز از جاذبه هاي بسيار جالب توجه اين كشور مي باشد.